Har du brug for hjælp med at kvalitetsløfte din kommunes hydrologiske tilpasningslag?

02.05.2024

Måske er du endnu ikke kommet i gang med at kvalitetsløfte tilpasningslaget, eller måske er du allerede igang, men mangler lige lidt ekstra hjælp til at komme videre.

Du har her mulighed for at få hjælp til arbejdet fra to gode vandløbsmedarbejdere i henholdsvis Ringsted Kommune og Vejle Kommune, hvor GeoDanmark afholder fysiske workshops.

På de to workshops vil Mads Brødsgaard Andersen (Ringsted) og Paul Landsfeldt (Vejle) give dig praktisk hands-on hjælp til at løfte kvaliteten af det hydrologiske tilpasningslag i din kommune. De viser dig hvordan du kommer i gang – eller videre – med at kvalitetssikre det hydrologiske tilpasningslag ved hjælp af udpegningslister. Du får hjælp til opsætning i GeoDK, til hvordan hjælpedata hentes ind og bruges samt undervisning i brugen af hjælpeværktøjerne.

Indtil videre har omkring 50 kommuner deltaget i læringsforløbene i 2023 og 2024. For at kvaliteten af det hydrologiske tilpasningslag bliver god og ensartet i hele landet, vil vi rigtig gerne have alle kommuner med.

Vi har erfaring med, at opgaven med fordel løses i samarbejde mellem kommunens vandløbsmedarbejdere og GIS- og geodatamedarbejdere. Tag derfor gerne fat i din vandløbsfagkollega og invitér vedkommende med på workshoppen.

Frist for tilmelding er tirsdag den 21. maj 2024, og det er først til mølle.

Du kan tilmelde dig her:
Tilmelding til fysisk heldagsworkshop i Ringsted onsdag den 12. juni 2024, kl. 9:00 – 15:00

Tilmelding til fysisk heldagsworkshop i Vejle torsdag den 13. juni 2024, kl. 9:00 – 15:00

Læs mere her om kvalitetsløft af det hydrologiske tilpasningslag, hvor du også kan se webinaroptagelser fra læringsforløb om tilpasningslaget i år.

GeoDanmark tilbyder kompensation for dit arbejde med det hydrologiske tilpasningslag på op til en uges arbejde indtil de 30. september. Her kan du indtaste dit tidsforbrug på det hydrologiske tilpasningslag.