Systemforum indgår i arbejdet med udstilling af data og ny datamodel

15.04.2024

Flere medlemmer i Systemforum kommer til at indgå i arbejdet med ny datamodel og specifikation version 7.0 og forum holder bl.a. et fællesmøde med Specifikationsforum den 23. maj 2024 for at drøfte forskellige elementer omkring projektet. Særligt tilpasning af GeoDK og udstilling af de supplerende data kommer forum til at have berøring med.

Systemforum har desuden tilbudt at være pilot register i forbindelse med aktiviteter i moderniseringen af Datafordeleren og indgår derfor i et arbejdet med udviklingen og udfyldelse af et nyt format for Dataleverancespecifikation (DLS), som skal anvendes fremadrettet i den moderniserede Datafordeler bl.a. i forbindelse med de nye filudtræk.

Den næste opdatering af GeoDK er planlagt af forum og Leverandøren er i fuld gang med udviklingen. Release 1.27 forventes at komme i produktion midt i maj 2024.

Den 21. maj 2024 kl. 13.00 – 14.30 holder GeoDanmark webinar om Datafordeleren. Tilmelding kan ske her på hjemmesiden og vil blive tilgængelig i løbet af denne uge. Find mere info under kurser og workshops.

Du kan læse referatet fra Systemforums møde her på hjemmesiden.