GeoDanmarks tilbud til medlemmer er åben for tilmelding nu

15.12.2023

GeoDanmarks tilbud til medlemmer er åben for tilmelding nu.

Find de kurser og webinarer, der relevante for dig og dine kolleger og tilmeld dig her. Hvis der er noget du savner, kan det være et af de kurser, som stadig er på tegnebrættet, fx “noget” om Datafordeleren og kursus i “GeoDK og Geokoderen”.  Skriv gerne forslag til kurser, så vil vi løbende undersøge og eventuelt planlægge nye tilbud.

Kurser og webinarer dækker de kompetencer som GIS- og fagmedarbejdere kan få brug for ved registrering og ajourføring af GeoDanmarks data i GeoDK og GeoFA. Det kan være rigtige kurser, mest for medarbejdere, der enten er nye eller ikke har prøvet den aktuelle opgave tidligere. Det kan også være kortere webinarer, som hjælper med at genopfriske, hvordan ajourføringen kan udføres.

Nyt i 2024 er GeoDanmark Temamøder

Temamøderne er en samlet betegnelse for en slags spørgetime, som typisk afholdes på Teams. Hvert Temamøde har et specifikt tema. Som underviser har vi allieret os med en eller flere eksperter fra SDFI, et fagområde eller en kommunal GIS-ekspert. Du skal selv som deltager medbringer spørgsmål eller problemstilling, som du gerne vil have drøftet på Temamødet.

Vi vil i de fleste Temamøder starte op med et par eksempler, men herfra forløber Temamødet i et samspil mellem deltagerne, eksperterne og de stillede spørgsmål samt de drøftelser, der udvikler sig undervejs. Temamøderne kan være kortere end annonceret, hvis der ikke er flere spørgsmål eller emner at tale om.

Udfyld nu den evaluering!

Alle kurser flyttes automatisk til listen over afholdte kurser dagen efter de er afholdt. Oversigten indeholder alle afholdte kurser og ligner tilmeldingssiden meget.

Samme sted ligger også et link til evaluering af de afholde kurser og webinarer. Udfyld nu den evaluering! Det tager få minutter og det er vores eneste mulighed for at forbedre de tilbud, vi giver til dig og de øvrige medlemmer.