Fyraftensarrangement: Se på dine data med en cykelplanlæggers øjne

15.09.2022

Til et fyraftensarrangement den 27. oktober kl. 14:00-15:30 kan du blive klogere på, hvordan du kan hjælpe mobilitetsplanlæggerne gennem bedre udnyttelse af registreringsmulighederne i GeoDK- og GeoFA-databaserne samt vejforvaltningssystemerne (Vejman.dk og RoSy).

KL har sammen med Danske Regioner og Region Hovedstaden gennemført et projekt om cykelinfrastruktur, der sigter mod at skabe et solidt datagrundlag for kommunernes og regionernes arbejde med cykel- og mobilitetsplanlægning. Det er i projektet blevet tydeligt at bedre udnyttelse af registreringsmulighederne i vejforvaltningssystemerne (Vejman.dk og RoSy) samt GeoDK- og GeoFA-databaserne vil hjælpe mobilitetsplanlæggerne i deres hverdag.

Derfor inviterer GeoDanmark til fyraftensarrangement om cykeldata i GeoDK, GeoFA og Vejman.dk. Til arrangementet stiller vi skarpt på de registreringsmuligheder, som de forskellige databaser har, så du i fremtiden kan hjælpe din mobilitetsplanlægger ved at udstille bedre data om cykelstier og cykelruter. Vi vil snakke om behovet for gode cykeldata, muligheden for registrering af cykeldata, samt forskellene på hvordan cykeldata registreres i dag.

Oplever du mangler, så er det her, du kan komme med dine ønsker samt høre om andres løsninger. Inviter gerne din cykelkollega med, så vi kan diskutere, hvilke behov cykelplanlægning stiller til dataregistrering.

Læs programmet og tilmeld dig her