Home Forum Forum til udstilling af data generelt Frit Fiskeri/Teltpladser

 • Dette emne er tomt.
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #12107 Svar
  Mathias Krogh Sørensen
  Gæst
  Horsens Kommune

  Kære Kollegaer

  Først og fremmest, mega fedt med dette forum for GeoFA. Det skal vi da have gang i!

  I Horsens sidder vi pt. med 2 problemstillinger.

  1. Den første problemstilling drejer sig om udstilling af data, hvor beløbsgrænsen overskrider 30 kr.
  Vi har nogle teltpladser, som koster 50 kr., hvilket vi ikke er sikre på om vi må udstille som kommune? Der har været snak om, at der ligger en grænse på 30kr. før det bliver til erhvervsmæssig udlejning, hvorefter det ikke må udstilles i GeoFA.
  Har vi et reglement, hvor dette er fremført?

  2. I forlængelse heraf har vi også diskuteret Frit Fiskeri. Her løber vi jo lidt ind i samme problemstilling, da fiskeriet ved søer og åer hovedsageligt er ejet af fiskeri foreninger som kræver dagskort med en pris langt større end 30kr.

  Indtil videre har vi tilføjet dem i databasen med udgangspunkt i, at de gerne må udstilles. Hertil har vi også tænkt lidt over om, man eventuelt skulle lave Frit Fiskeri til en “facilitets_linje” i stedet for en “facilitets_punkt”. Dette vil give rigtig god mening i forhold til, at vise hvor man rent faktisk må fiske. Dette kun være anvendeligt ift. at udstille data som let viser hvor der ikke må fiskes. Dette kunne tydeliggøre præcis, hvor der må fiskes så der ikke fiskes i fredningsbælter eller i søer og åer, hvor det kun er medlemmer som må fiske.

  Det ville være rigtig fedt at høre jeres erfaringer, input eller idéer til disse 2 problemstillinger, så endelig skriv her så vi kan få en debat op og køre. Det vil vi i hvert fald sætte pris på 🙂

  Mvh
  Mathias Krogh Sørensen
  Horsens Kommune

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
Svar til: Frit Fiskeri/Teltpladser
Dine informationer: