Tilmelding til kurser er åben

04.01.2024

Det har den været siden repræsentantskabsmødet, så det er en gammel nyhed. Det nye er, at der allerede er 23 tilmeldinger på kurserne og hele 48 tilmeldte på de nye Temamøder med forskellige temaer. Og der er masser af plads til mange flere.

Vær opmærksom på ændringer. Fx starter GeoFA kurserne i Vejle nu kl. 9.30 i stedet for 9.00. Det kan også være, at vi har fundet et spændende sted at afholde kurset, så I bliver hentet på Vejle Station og bragt tilbage, når dagen er slut. Da er busturen en integreret del af kurset, og mødestedet er Vejle Station.

Hold dig orienteret om de kurser, du er tilmeldt. Alle ændringer bliver udsendt på mail, hvis du har tilmeldt dig inden ændringen og derfor ikke lige klikker ind på kurset. MEN klik nu alligevel ind på de kurser, du har tilmeldt dig. Vi opdaterer også programmerne, og på nogle kurser kan der være lidt forberedelse inden kursus-dagen. Fx er vi meget afhængige af jeres egne eksempler på temadagene. Hvis vi ikke har eksempler fra dig som deltager, risikerer vi, at temamøderne blive kedelig envejskommunikation.

Find tilmelding til alle kurserne her.