Er du nysgerrig på, hvordan det gik med aktiviteterne på GeoDanmarks arbejdsprogram 2023?

12.02.2024

Så kan du orientere dig i den seneste kvartalsopfølgning på GeoDanmarks arbejdsprogram, som nu er afsluttet og godkendt af bestyrelsen. Arbejdsprogram ’24 er skudt i gang og præsenteres på et webinar 1. marts.

I opfølgningen kan du læse, at foreningen i 2023 har arbejdet med en række spændende projekter og aktiviteter herunder kvalitetsløft af det hydrologiske tilpasningslag, strategi for GeoDanmark grunddata og strategisk kommunikation. Aktiviteterne er gennemført og flere aktiviteter er overgået til drift eller videreført i arbejdsprogram 2024.

Opfølgningen kan findes her.

GeoDanmarks Fællessekretariat følger løbende op på arbejdsprogrammets aktiviteter og opdaterer status på aktiviteterne en gang i kvartalet. Har du spørgsmål til status på de konkrete aktiviteter i arbejdsprogrammet, er du velkommen til at henvende dig til Fællessekretariatet.

Kick-off på arbejdsprogram 2024
Igen i år afholder vi et webinar, hvor fællessekretariatet præsenterer årets arbejdsprogram. Webinaret har fokus på at give svar på de spørgsmål, du måtte have om arbejdsprogrammet og skabe forståelse for indholdet hos dig som medlem af GeoDanmark.

Webinaret foregår via Teams 1. marts kl. 10:30-12:00, og du kan tilmelde dig her.