Er du ny i GeoDK?

04.03.2024

Kursus til dig, som lige er kommet i gang med GeoDK, men aldrig nåede at komme på kursus, eller for dig, som skal til at bruge GeoDK. Måske er du ny eller nyere GIS-medarbejder i din kommune. Det kan også være, at du er vandløbsmedarbejder, som skal rette tilpasningslaget, eller vejmedarbejder, der skal koble data i Vejman eller Rosy til Vejereferencen i GeoDK (dette kursus omhandler kun GeoDK-delen).

På kurset starter vi helt forfra og sikrer, at du har adgang til GeoDK: Login, rettigheder og skærmbilleder. Du skal have rettigheder fra Danmarks Miljøportal og din lokale administrator inden kurset. Derefter lærer og afprøver vi de værktøjer, du får brug for i din hverdag, og til sidst tager vi dine eller de andre deltageres eksempler, som I har sendt ind inden kurset starter. Husk at du skal medbringe og arbejde på din egen PC på kurset.

Kurset er gratis for kommunernes og statens medarbejdere, som har brug for at kunne redigere i GeoDanmark data. GeoDanmark står bag kurset og det afholdes næste gang den 21. marts 2024 kl. 9.00 – 15.45 på Bygholm Park ved Horsens. Vi starter med kaffe, te og morgenbrød kl. 9.00 og med det egentlige program kl. 9.15.

Tilmeld dig kurset her.