VRD-møder for RoSy-kommuner

Webinarrække februar-maj 2023 via Teams

GeoDanmark tilbyder RoSy-kommunernes GIS- og vejfolk en sidste runde med hjælp til at få implementeret vejreferencen. Vi afholder frem mod sommer 4 onlinemøder, som du kan tilmelde dig her.

Kick-start

Det første møde, der afholdes tirsdag d. 28. februar kl. 9.00-12.00, vil kickstarte forløbet. Vi starter med en times ERFA-møde og fortsætter med to timers undervisning, der skal give nye medarbejdere og andre med behov for brush-up en forståelse af opgaven, hvordan den løses, og hvor man kan få hjælp.

Man kan som deltager derfor vælge at deltage i begge dele af mødet, eller man kan nøjes med kun at deltage i den ene: ERFA eller undervisning.

2. møde: ERFA og eksempelgennemgang

Tirsdag d. 21. marts kl. 9.00-12.00 afholder vi endnu et ERFA-møde. På mødet diskuterer vi de udfordringer, I måtte sidde med. Vi opfordrer til, at I inden mødet indsender eksempler, så vi kan sikre os, at de rigtige eksperter deltager på mødet.

Efter den første time vil vi gennemgå eksempler på nogle af de rettelser, som man typisk skal lave under koblingsarbejdet, fx relateret til forsatte kryds, kategorisering af vej vs. sti mv.

De to næste møder

Indholdet af de to næste møder, tirsdag d. 18. april og tirsdag d. 16. maj, er endnu ikke bestemt. Det skyldes, at vi ønsker at tilpasse det afhængigt af behov. Hvis du måtte have specifikke ønsker, fx til et tematiseret ERFA-møde eller andet, kan du skrive en mail med forslag til Sigrid Hansen (SISH@kl.dk).

Vi opdaterer siden løbende.

Formål

De kommunale medarbejdere vil modtage sparring på konkrete udfordringer i arbejdet, og medarbejdere, for hvem opgaven er ny, vil ligeledes få en introduktion til opgaven.

Målgruppe

Målgruppen for disse arrangementer er GIS- og vejfolk fra kommuner, som bruger vejsystemet RoSy, og som endnu ikke er kommet i mål med implementering af vejreferencen.

Kontaktpersoner

Tovholder: Lennart Christoffersen & Sigrid Hansen

Underviser:
Klaus Verner Nielsen, Sweco
Peter Lund, Sweco
Torben Christensen, Sweco
Annette Stammerjohan, SDFI

Program

 • Tirsdag d. 28. februar kl. 9.00-12.00: Kick-start
  Kl. 9.00-10.00: ERFA (indsend konkrete udfordringer på forhånd)
  Kl. 10.00-12.00: Introduktion til implementering af VRD
 • Tirsdag d. 21. marts kl. 9.00-12.00:
  Kl. 9.00-10.00: ERFA (indsend konkrete udfordringer på forhånd)
  Kl. 10.00-12.00: Gennemgang af typiske problemer ved kobling og anbefalede løsninger
 • Tirsdag d. 18. april kl. 9.00-12.00: Agenda følger
 • Tirsdag d. 16. maj kl. 9.00-12.00: Agenda følger

Tilmeld dig et eller flere af webinarene her:

 • Hvis du har ønsker eller forslag relateret til VRD-projektet, kan du skrive dem her eller sende dem til Sigrid Hansen (sish@kl.dk)
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Download liste med tilmeldte