Vil du være med til at udvikle GeoDK? Så læs med her…

08.11.2022

Systemforum har netop haft det sidste ordinære møde i 2022, hvor forum bl.a. færdiggjorde det spørgeskema, som danner rammen for tilfredshedsmålingen af GeoDK.

Systemforum indsamler pt. information om, hvilke medarbejdere, der bruger GeoDK i kommunerne, så vi kan ramme de rette fagmedarbejdere med de rigtige spørgsmål i den kommende tilfredshedsmåling. Målingen gennemføres hvert andet år og følges tæt af GeoDanmarks bestyrelse. Hvis du arbejder med GeoDK, men ikke har tilmeldt dig, så fortvivl ikke.

Du kan fortsat nå at tilmelde dig her på hjemmesiden og dermed sætte dit aftryk på arbejdet.

Desuden planlægger Systemforum i samarbejde med GeoDanmarks fællessekretariat en række webinarer om Datafordeleren. Her orienteres bl.a. om den nye og mere brugervenlige måde at abonnere på GeoDanmark grunddata fra Datafordeleren. Men også om muligheden for at hente data via Dataforsyningen og der gives eksempler på forskellige opsætninger i kommunerne. Så hold øje med ‘Kurser og Workshops’ på hjemmsiden.

Systemforum drøftede, som altid, ændringsønsker til den kommende release 1.22, der forventes i drift i løbet af december 2022.

Du kan læse referatet fra Systemforum her på hjemmesiden.