Repræsentantskabsmøde den 19. april 2017 på Comwell Kolding

31.03.2017

Alle medlemmer samt samarbejdspartnere inviteres til at deltage i det årlige repræsentantskabsmøde.

Programmet
Repræsentantskabsmødet består af en række vedtægtsbestemte punkter, herunder godkendelse af regnskabet for 2016 samt budget og arbejdsprogram for det kommende år. Formanden for GeoDanmark,
Christian Bjerg, vil desuden aflægge sin beretning for 2016.

Der vil derudover være indlæg fra Projektgruppen for ny systemunderstøttelse, Produktionsforum og Specifikationsforum og Administrative Ajourføringsforum samt GeoDanmark-data og ejendomsvurdering. I år vil alle medlemmer desuden få mulighed for at indgå i en nærmere dialog med netop den del af organisationen, som man har særlig interesse for.

Tid og sted
Onsdag den 19. april 2017 kl. 9.30-15.00 på Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding.

Hvis din kommune ikke kan deltage
Af vedtægterne fremgår det, at repræsentantskabet er beslutningsdygtigt, når mindst halvdelen af medlemmerne er til stede eller repræsenteret ved fuldmagt. Såfremt din kommune er forhindret i at være repræsenteret på repræsentantskabsmødet, opfordrer bestyrelsen til, at der gives en fuldmagt til et andet medlem, som deltager på mødet. Fuldmagt findes sammen med det øvrige materiale på GeoDanmarks hjemmeside.

Har du noget på hjerte?
Du har som medlem mulighed for at få optaget et emne på dagsordenen. Henvendelser herom skal rettes til fuldmægtig Anders Esgaard Christensen (andec@sdfe.dk) senest 14 dage før repræsentantskabsmødet dvs. senest onsdag den 5. april 2017. Dette gælder også, hvis du i øvrigt har bemærkninger til materialet.

Tilmelding
Tilmelding til repræsentantskabsmødet skal ske senest onsdag den 5. april 2017. Find link til tilmelding på SDFE’s hjemmeside. Der er mulighed for at tilmelde bisiddere. Ved tilmelding skal det angives, om man er repræsentant eller bisidder.

Spørgsmål?
Yderligere information kan fås ved henvendelse til fuldmægtig Anders Esgaard Christensen på tlf.: 72545382 eller andec@sdfe.dk.