Introduktionskursus i GeoDK og Åbent skærm om Geokoderen og GeoDK

23.05.2022

Er du ny GIS-medarbejder eller GIS-koordinator og har du opgaver med at anvende og ajourføre GeoDanmark grunddata i GeoDK, så er dette kursus et tilbud til dig

GeoDanmark udbyder nu et introduktionskursus i GeoDK-systemet. Kurset afholdes som et fysisk heldagskursus, hvor du medbringer din egen PC og din adgang til GeoDK. Kurset indeholder både gennemgang GeoDK funktioner og øvelser i systemet. Vægten ligger på øvelserne, så du kan forvente at du kan bruge systemet, når du forlader kurset. Antallet af deltagere er begrænset til 20 pr. gang og afholdes kun fysisk, da det er vores erfaring at dette giver dig det bedste udbytte af dagen.

Kurset afholdes tirsdag den 13. juni i Middelfart.

Læs mere og tilmeld dig her.

Invitation til Åbent-skærm webinar om Geokoderen og GeoDK arrangeret af Vurderingsstyrelsen 7. juni kl. 9-12

Åbent-skærm er et tilbud til jer kommunale brugere af Geokoderen, om hjælp til jeres egne sager, hvor der er opstået fejl i Geokoderen eller der er oprettet kladdesager i GeoDK i forbindelse med geokodning. Arrangementets succes afhænger derfor af, om I selv har konkrete sager eller problemstillinger, som vi kan hjælpe med. Hav derfor gerne sagerne klar på arrangementet.

Arrangementet foregår virtuelt over Microsoft Teams. Her vil Ivan Laursen Johannesen (Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering) og Helle Kirkedal (Vurderingsstyrelsen) sidde klar til at hjælpe med løsninger på jeres sager.

Arrangementet afholdes tirsdag den 7. juni kl. 9:00-12:00.

Der er ikke deltagerbegrænsning på arrangementet.

Tilmelding til arrangementet skal ske via dette link: Her