GeoDanmark på Kortdage 2022

15.11.2022

Kom og besøg GeoDanmarks stand på Kortdage og bliv klogere på de tre vandprojekter. Du finder os i stand S7, som ligger ved indgangen til forhallen.

På årets Kortdage, der finder sted d. 16.-18. november i Aalborg, kan du komme forbi GeoDanmarks stand og høre om de tre igangværende vandprojekter, kvalitetsløft af det hydrologiske tilpasningslag, samling af skikkelsesdata for vandløb og vandløbsreferencen.

Vi har skræddersyet et vandløbskort til netop din kommune, så du kan se, hvad opgaven går ud på. Vi vil gerne hjælpe dig med kommunikationen til vandløbsmedarbejderne i din kommune, da de spiller en nøglerolle i projekterne. Derfor opfordrer vi til, at du tager et af kortene med hjem.

På Kortdage kan du også høre Ingrid Østerberg Mohrs oplæg under titlen ”Vand og den fælles indsats for effektiv klimatilpasning”. Under oplægget vil Ingrid bl.a. fortælle om to af GeoDanmarks vandprojekter, nemlig samling af skikkelsesdata for vandløb og kvalitetsløft af det hydrologiske tilpasningslag. Du kan høre oplægget torsdag kl. 10:30-11:00 i Plenum.

Hvis du ikke deltager på Kortdage (eller blot ikke kan vente til at Kortdage slår dørene op senere i dag), kan du holde dig opdateret på vandprojekterne på siden her.

Vi glæder os til at se dig i stand S7 ved indgangen til forhallen.