Flere pladser på GeoDK kursus

29.08.2019

De første 2 kurser blev hurtigt fyldt op, så GeoDanmark har besluttet at tilbyde ekstra pladser ved at oprette et kursus mere.

Vi har i første omgang givet dette tilbud til deltagerne på ventelisten fra de to første kurser, men der er herefter stadig pladser ledige:

28.-29. oktober på Kongebrogaarden i Middelfart .
NYT kursus (5 pladser).

1.-2. oktober på Klarskovgaard ved Korsør (4 pladser).

Du kan tilmelde dig disse pladser efter først-til-mølle princippet.
Tilmelding åbner fredag den 30. august kl. 9.00.

Kort om kurset

Kurset er for dig, som ønsker at blive fortrolig med GeoDK editorens funktioner og sammenhængen med reglerne i specifikationen. Samtidig får du et grundigt overblik over GeoDanmark og arbejdet i foreningen.

Kurset er gratis og målrettet GIS koordinatorer og GIS medarbejdere i kommunerne, men er åbent for alle. Kurset arrangeres i et samarbejde mellem Geoforums kompetenceudvalg og GeoDanmark.

Bemærk: Kurset er et 2-dages internatkursus med overnatning.

Tilmeld dig på GeoForums hjemmeside.

Når du har været på kursus

Kender du formål og baggrund for GeoDanmark, herunder har viden om specifikationen, forskellige ajourføringsmetoder og anvendelser af GeoDanmark data.

Kan du ajourføre GeoDanmark data i GeoDK editoren og er fortrolig med at datakvalitet og -validering hænger sammen med GeoDKs funktioner.

Mere om indholdet

GeoDanmarks organisering og rolle som fællesoffentlige autoritative grunddata, hjemmeside, parternes roller, datasamlingen og anvendelser af GeoDanmark data.

Hvad er det vigtigste at være opmærksom på, når GeoDanmark data skal vedligeholdes og anvendes i en kommunal hverdag.

Detaljeret program følger.

Praktiske oplysninger

Kurset er gratis for medlemmer af GeoDanmark, men tilmelding er bindende. Der er plads til maksimalt 2 personer fra hver kommune. Hvis du bliver forhindret, kan du kontakte arrangøren indtil en uge inden kursus start.

Hvis du udebliver eller melder fra senere end en uge inden kursusstart, kan du blive faktureret kursusprisen på 4.995 kr.