Data-upload

Med GeoDanmark-upload kan GeoDanmark-parterne uploade en fil med GeoDanmark-data til FOT2007 systemet. GeoDanmark-upload giver to muligheder:

  • Datavalidering: Giver mulighed for at kontrollere, om den uploadede fil overholder det specificerede GML-format, og om data overholder datamodellen.
  • Datailægning: Giver mulighed for at lægge GeoDanmark-data i databasen. Ilægningen kan kun gennemføres, hvis datafilen kan valideres.

Resultatet af datavalideringen/-ilægningen sendes til brugerens email.

Hvis man modtager en fejlmeddelelse i forbindelse med at en transaktionsklar GML-fil uploades til FOT2007 kan det skyldes, at der er valgt en ulovlig attributkombination.

Den uploadede datafil skal overholde det specificerede GML-format. Du kan finde GML-formaterne under downloads til højre. Her kan du læse mere om GML-formater til FOT2007.

For at få adgang til GeoDanmark-upload, skal man have brugernavn og password til Miljøportalen, samt rettigheder til at uploade GeoDanmark-data. Rettighederne tildeles, når en GeoDanmark-part har data i FOT2007.

Hvis der er problemer med at logge ind via Miljøportalen: Kontakt Danmarks Miljøportal, http://www.miljoeportal.dk/Hjaelp/

I am test text block. Click edit button to change this text.

pdf
Brugervejledning Til FOTupload Opdateret: 20.09.2017Download

Ivan Laursen Johannesen
SDFE
+45 7254 5301
ivljo@sdfe.dk

Link til GeoDanmark upload

Link til dataindlæsning